Waarom hanteren wij verschillende tarieven?

Wij hanteren verschillende tarieven.

Wij willen mensen graag stimuleren om deel te nemen aan de Geweldloze Communicatie trainingen. Om daarom met name de particulieren niet op erg hoge kosten te jagen hebben we gekozen voor een glijdende schaal.

Particulieren moeten het zelf betalen en hebben geen aftrekmogelijkheden via bijvoorbeeld de belastingen of als opleidingskosten. Wij willen hen financieel ondersteunen door de tarieven laag te houden. Particulieren hebben dan ook geen factuur nodig.

ZZP-ers vragen we net iets meer, zij krijgen wel een factuur die ze in hun boekhouding kunnen gebruiken. Doordat zij aftrekkosten hebben, komen de ZZP-ers ongeveer net zo uit qua investering, als particulieren.

Bedrijven en organisaties krijgen een factuur op naam van het bedrijf. Zij steunen, door hun bijdrage de particulieren, die we daardoor een lager bedrag kunnen vragen. En daarbij hebben bedrijven en organisaties een opleidingsbudget en kunnen zij de opleidingskosten weer aftrekken.

Als je hier vragen over hebt verzoeken wij je om contact met ons op te nemen.

Wat zeggen de deelnemers?

Geweldig hoe jij alle lijntjes en processen 'managed'. Bewondering! Wouw! Wat een alertheid en aandacht en overzicht. En ook nog los en ruimte voor een lach ;-). Ik vond prettig hoe het ging met mijn overprikkeldheid. Voldoende veiligheid en toch ook in mijn eigen kracht. Ja, echt een geweldige leerervaring. Niets onder het tapijt. Het kleinste detail opmerken. Telkens weer opnieuw verbinden. Ik meen een trilling in je stem te horen. En als ik dat hoor voel ik me geraakt. Cool! Heerlijke inspiratie.

Joris

De introductiecursus/training was zeer inspirerend. Ik ben dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met jou en je werkwijze ‘Geweldloos Communiceren’. Wat ik heel waardevol vind is dat je met en door deze cursussen/trainingen een ‘ander’ geluid laat horen, en een bijdrage levert aan een meer ’vredige’ samenleving. Graag sluit ik me hier bij aan, hier zet ik me ook graag voor in. Wat mij bijzonder heeft getroffen in de training is hoe ‘mijn overlevingsstrategie’ (in mijn geval ‘bevriezen’) zoveel impact heeft gehad en nog heeft op mijn leven, en hoe ik via GC een ander pad kan inslaan. Heel hoopvol.

Eddie