Waarom hanteren wij verschillende tarieven?

Wij hanteren verschillende tarieven.

Wij willen mensen graag stimuleren om deel te nemen aan de Geweldloze Communicatie trainingen. Wij hebben daarom voor een glijdende schaal gekozen, zodat met name particulieren niet voor erg hoge kosten komen te staan.

Particulieren

We willen de particulieren graag zoveel mogelijk financieel tegemoet komen. Het tarief voor deze groep is dan ook het laagst. Particulieren kiezen vaak voor deze trainingen uit de wens voor persoonlijke groei. Zij hebben daarvoor beperkte tot geen aftrek mogelijkheden via bijvoorbeeld de belastingen of als opleidingskosten. Voor hun administratie is een factuur ook niet nodig.

ZZP’ers

Voor ZZP-ers rekenen we net iets meer. Zij kunnen kosten aftrekken. Om dit te doen hebben ze een factuur nodig, die ze in hun boekhouding kunnen gebruiken. Door deze aftrek komen de ZZP-ers qua investering ongeveer net zo uit als de particulieren.

Bedrijven en organisaties

Bedrijven (of organisaties) krijgen een factuur op naam van het bedrijf. Bedrijven hebben vaak een ruimer opleidingsbudget en kunnen deze kosten volledig aftrekken. Door de hogere bijdrage van bedrijven, is het mogelijk om de bedragen voor particulieren en ZZP-ers laag te houden. Zo steunen de bedrijven de particulieren en ZZP’ers.

Persoonlijk budget

Als je een persoonlijke budget hebt die door je werkgever ter beschikking wordt gesteld, bijvoorbeeld op basis van een spaar systeem, neem dan even contact met ons op. Dan bespreken we met elkaar hoe dit op een financieel prettige manier kan worden ingezet.

Mocht je over bovenstaande vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Wat zeggen de deelnemers?

Geweldig hoe jij alle lijntjes en processen 'managed'. Bewondering! Wouw! Wat een alertheid en aandacht en overzicht. En ook nog los en ruimte voor een lach ;-). Ik vond prettig hoe het ging met mijn overprikkeldheid. Voldoende veiligheid en toch ook in mijn eigen kracht. Ja, echt een geweldige leerervaring. Niets onder het tapijt. Het kleinste detail opmerken. Telkens weer opnieuw verbinden. Ik meen een trilling in je stem te horen. En als ik dat hoor voel ik me geraakt. Cool! Heerlijke inspiratie.

Joris

De introductiecursus/training was zeer inspirerend. Ik ben dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met jou en je werkwijze ‘Geweldloos Communiceren’. Wat ik heel waardevol vind is dat je met en door deze cursussen/trainingen een ‘ander’ geluid laat horen, en een bijdrage levert aan een meer ’vredige’ samenleving. Graag sluit ik me hier bij aan, hier zet ik me ook graag voor in. Wat mij bijzonder heeft getroffen in de training is hoe ‘mijn overlevingsstrategie’ (in mijn geval ‘bevriezen’) zoveel impact heeft gehad en nog heeft op mijn leven, en hoe ik via GC een ander pad kan inslaan. Heel hoopvol.

Eddie