Reviews

Thera vraagt de deelnemers van workshops en trainingen na afloop om hun reactie. Hierin wordt onder andere gevraagd waar de deelnemers enthousiast over werden, wat hun heeft geraakt en wat er verbeterd kan worden.

Op deze pagina laten wij graag enkele reacties van deelnemers zien.

KarinKarin
15:01 22 Aug 22
Zo veel inzichten hoe communicatie anders kan ... waar stroomt de verbinding in het gesprek of juist niet. In een training bij Thera leer ik altijd nieuwe inzichten om mijn hart liefdevol, effectief en zonder oordeel te kunnen laten spreken.
Yasmine GeensYasmine Geens
15:59 16 Jun 22
Heel verhelderende uiteenzetting met veel voorbeelden en oefeningen in een prachtige omgeving. Ik voel me zo dankbaar dat ik deze workshop heb kunnen meedoen. Echt een aanrader.
SimoneSimone
18:08 08 Aug 21
js_loader

Heb jij een training gevolgd en wil je jouw ervaring delen?
Heel fijn als jij óók een review op Google wilt schrijven. Gebruiker daarvoor deze link: write review Google

Wat deelnemers zeggen..

De veiligheid die wordt gecreëerd, de openheid, de warmte en de alles ... de heeldheid. Door de groep en energie, maar zeker ook door jouw enthousiasme, inzet en liefde ♥ Een transformerende ervaring.

Soraya

It was indeed an intense and beautiful week. I will certainly never forget any of you who were there--how kind and caring you all were at all times and in all circumstances. And how wonderfully we laughed! And how very much I learned about myself as well.

Judith

Ik heb deelgenomen aan de Turbo Training Geweldloze Communicatie van 6 dagen in een kasteeltje in Frankrijk. Voor mij is GC een uitstekende manier gebleken om mezelf en anderen beter te leren kennen en op een verbindende manier met elkaar te communiceren. Het duurde voor mij een hele tijd voordat ik mijn oordelen (de jakhalzen) kon herkennen en los kon laten. De volgende uitdaging was om mijn triggers te herkennen en meer inzicht te krijgen in mijn overlevingsstrategieën. Mijn gevoelens en behoeften erkennen was de stap die daarna door mij gezet is. Beter empathisch luisteren en geweldloze verzoeken doen is datgene waar ik nog verder mee zal gaan oefenen. De dagen met Thera én met mijn mede-cursisten hebben mij enorm geïnspireerd en verrijkt. Ik kan GC in het algemeen en Thera in het bijzonder van harte aanbevelen.

Pamela

I am still trying to move down the pavement rather than keep on going back to judgemental. That parrot on the shoulder makes you more alert to what may be going on. I have been pursuing my creative side and my art course culminated in me developing a leaflet to do with inheritance. It focussed specifically on my memories of mum. Quite refreshing but am I living in her shadow? Once more thank you for the help and advice you gave me and Lizi. Your warmth and love of people whilst staying professional is amazing.

Richard

Geweldig hoe jij alle lijntjes en processen 'managed'. Bewondering! Wouw! Wat een alertheid en aandacht en overzicht. En ook nog los en ruimte voor een lach ;-). Ik vond prettig hoe het ging met mijn overprikkeldheid. Voldoende veiligheid en toch ook in mijn eigen kracht. Ja, echt een geweldige leerervaring. Niets onder het tapijt. Het kleinste detail opmerken. Telkens weer opnieuw verbinden. Ik meen een trilling in je stem te horen. En als ik dat hoor voel ik me geraakt. Cool! Heerlijke inspiratie.

Joris

Wat een cadeau om iemand als jij op mijn pad te ontmoeten 🙂 die meegaat, volgt, zorgt, me draagt in veiligheid. Proeven van zelfverbinding, eigenaarsschap, expressie, gigantisch inleefvermogen, humor, authenticiteit en menselijkheid, diepgang .. raakt zo aan mijn verlangen om dat ook allemaal te laten groeien en vloeien in mijn tuintje 🙂 Warme dank je wel

Marleen

Plezier, diepgang, wijsheid, impact, heling, hoop, make nvc sexy 🙂

Catherine

Pure women wijsheid, zorgzaamheid, humor, vakvrouw. Bedankt voor het begeleiden op mijn weg.

Inge

Mijn kosmische danspartner 🙂

anoniem

Thera is deskundig, constructief én aardig. Ze spreekt vloeiend GC, zonder een karikatuur te worden. En het allerbelangrijkste: het voelt niet als een sausje of een rol, maar écht en dus heel veilig. Kortom, als mijn geest een navigatiesysteem was, wilde ik haar als innerlijke stem.

Brenda

Nogmaals hartelijk dank voor de afgelopen twee dagen. Het was lang geleden dat ik deelnemer was……en zoals ik aangaf, dat ligt me ook niet automatisch, niet in de laatste plaats door ervaringen met trainers die geen veilige omgeving voor leren wisten te creeren. Voor mij creerde jij een zeer veilig klimaat - anders had ik ook niet gedaan wat ik heb gedaan… Je combinatie van mens-tot-mens werken samen met de professionaliteit die ik ervoer was erg fijn. Inspirerend voor me…. September doe ik graag weer mee!

Arri

De introductiecursus/training was zeer inspirerend. Ik ben dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met jou en je werkwijze ‘Geweldloos Communiceren’. Wat ik heel waardevol vind is dat je met en door deze cursussen/trainingen een ‘ander’ geluid laat horen, en een bijdrage levert aan een meer ’vredige’ samenleving. Graag sluit ik me hier bij aan, hier zet ik me ook graag voor in. Wat mij bijzonder heeft getroffen in de training is hoe ‘mijn overlevingsstrategie’ (in mijn geval ‘bevriezen’) zoveel impact heeft gehad en nog heeft op mijn leven, en hoe ik via GC een ander pad kan inslaan. Heel hoopvol.

Eddie

I must include how profoundly I am filled with the deepest gratitude and appreciation for your brilliance and compassion while working with my husband so intimately and tenderly on is Belief Work.. Absolutely Healing! A door opened to his soul and places left unattended found a new path to unresolved issues, How lucky for us that you were the masterful guide helping him through difficult terrain. There is a palpable, positive shift in energy in everything he is doing. And a new loving depth in a renewed re-connection for us in our relationship is so wonderful to experience. THANK YOU!

Rahla

Ik heb leren omgaan met mijn ziekte, leren omgaan met het leven, leren omgaan met mezelf! Het anders benaderen van situaties, eindelijk aan jezelf durven denken! En aan dat wat ik wil! Het heeft me echt een nieuw leven gebracht. Ik ben er nog niet, dat kan ook niet en dat wordt ook niet verwacht, maar het heeft mijn leven enorm verrijkt.

Andrea

Eigenaarschap van liefde en verbindende sprankelende liefdevolle 'high energy'.

Marianne

Hoe fijn is het om even te mogen schuilen en steeds meer te voorschijn te komen. Full slam. Ik heb er geen andere woorden voor. Dank!!

Marieke

Ik had dit veel eerder moeten doen! Gedurende mijn vorige baan bij de Defensie zou ik erg veel gehad hebben aan deze methodiek m.b.t. de stijl van leidinggeven en samenwerken. Alles wat ik heb geleerd, gebruik ik nu ook in mijn huidige werk.

Bert

De meeste inzichten komen bij mij vaak pas achteraf; tijdens de training heb ik niet beseft dat ik er zoveel van heb geleerd. Ik heb dit daarom ook toen niet aan jou terug kunnen geven. Ik vind het wel fijn dit nog te doen, dus bij deze: achteraf kwam dus vooral het besef wat ik allemaal had geleerd in de twee dagen, dit kwam vooral ook door jouw aanpak als trainer die me inspireerde, door de groep die super veel vragen stelde, waarvan ik heb geleerd en waardoor ook jouw kennis en ervaring nog meer naar voren kwam, waardoor ik weer meer heb kunnen leren.

Linda

Ik was erg verdrietig en kon alleen maar huilen. De week heeft me zoveel opgeleverd! Ik heb heel veel nieuwe inzichten gekregen en liefdevolle mensen ontmoet. Ik heb mijn kracht weer gevonden en weet nu hoe ik die kan vinden mocht ik hem weer kwijt raken.

Yvonne

Ik heb deelgenomen aan de Verdiepingstraining 2 van Geweldloze Communicatie. Geniaal. Ik zie en hoor eigenaarschap in de praktijk gebracht. Heel rustgevend voor mij, daardoor durfde ik vanaf eerste dagdeel mezelf te zijn. Het was alsof er een circusartiest staat te jongleren met alle ballen: eigenaarschap in de praktijk, deelnemers, locatie, onderwerpen, diepgang, humor, breedheid, drank, eten, aandacht, uitleg, stencils, slides, stift en papier.

Rascha

Ik voel me 10 kilo lichter, letterlijk en figuurlijk. En ik ben verwonderd over de manier waarop je werkt, omdat ik dankbaar ben dat we tot in het fijnste detail alles wat zich aandient ontvouwen tot een prachtige bloem die tot bloei komt. Daarmee voel ik me vervuld omdat ik gezien en gehoord wordt tot in het diepst van mijn ziel.

Michelle

Een rots in de branding en tegelijk een warme golf van vertrouwen en veiligheid waarop ik me heb durven meevoeren. In het volste vertrouwen dat ik draag en gedragen wordt.

K

Liefdevolle aanwezigheid, warmte en veiligheid, zo kan ik mijn diepste angst transformeren.

Marijke

Dank je wel voor je liefde, zorgzaamheid, humor, lol, wijsheid.

Bernice

Warmte, zorgzaamheid, liefde, authenticiteit, plezier, humor, spelen, ontroering, bijdragen, delen ♥ schoonheid

F.