Zomer 2025: Geweldloze Communicatie TURBO Training

Geweldloze Communicatie Turbotraining: opnieuw begrijpen, én kunnen toepassen.

Wil je verbindend communiceren en GC (Geweldloze Communicatie) graag herhalen en snel, soepel en op een natuurlijke wijze nog beter onder de knie krijgen; dan is deze zomerse Turbotraining echt iets voor jou! We organiseren een speciale week waarin je jouw eerdere trainingservaring met geweldloze communicatie met Thera Balvers en medecursisten nog verder en dieper kan laten beklijven. In een ontspannen sfeer word je 6 dagen ondergedompeld in het GC gedachtegoed. Dit is in voorgaande jaren zeer goed ontvangen.

In 2024 hebben we wegens een tekort aan aanmeldingen helaas moeten kiezen om de turbotraining te annuleren.
Voor 2025 hebben we de volgende data gereserveerd.

  • Turbo-training (2-GC): zondag 18 t/m zaterdag 24 mei 2025
    voor wie al eerder een turbotraining bij Thera volgde
  • Turbo-training (1-GC): zondag 1 t/m zaterdag 7 juni 2025
    voor wie in ieder geval introductietraining bij Thera volgde en graag een intensieve verdieping in geweldloze communicatie wil bereiken

Heb jij interesse om mee te doen met deze intens leerzame en inspirerende geweldoze communicatie zesdaagse?
Met voldoende voorinschrijvingen kunnen we het weer mogelijk  maken. Meld je nu alvast aan!

neem contact op om je in te schrijven

Voorbeeldtarieven staan onderaan deze pagina. 

Wat is de motivatie van Thera om deze turbo training te ontwikkelen?

“Waarom een TURBO training Geweldloos Communiceren? Eigenlijk komt het omdat ik zelf nogal nieuwsgierig ben. En als ik dan ergens enthousiast van word, dan word ik gretig en wil gelijk alles ervan lezen. Niets zo frustrerend als die cliff hangers bij een serie, dan moet je een hele week wachten voordat je verder kunt.”

“Zoiets ervaarde ik zelf ook toen ik lang geleden Geweldloos Communiceren ging leren. Ik was enorm enthousiast en moest wachten tot ik aan de volgende training kon gaan beginnen. Denkend dat er mogelijk meer mensen zo als ik in elkaar kunnen zitten, ontstond het idee om een Geweldloze Communicatie TURBO training te maken. Waarbij je jezelf in 6 dagen het Geweldloos Communiceren gedachtegoed echt eigen kan maken.”

“Ik zie vaak bij de tweedaagse introductietraining dat mensen daarna beseffen hoeveel er eigenlijk nog te leren is omtrent het echt verbinding maken met zichzelf en anderen. Vandaar nu de Geweldloze Communicatie Turbotraining. Na 6 dagen zul je ervaren, dat je het niet alleen snapt, maar ook de kracht en de effectiviteit van binnen voelt, wat helpt in je vertrouwen dat je dit ook daadwerkelijk toe kunt passen in je dagelijkse leven.”

door Webmaster  – Oktober 2020
 

Dank je wel voor zorgzaamheid, humor, vakvrouw

Turbo-training GC-1:
zondag 1 t/m zaterdag 7 juni 2025


Deze 6 daagse Turbotraining 1-GC is geschikt voor beginners en gevorderden (bij voorkeur min. 2-4 dagen GC gevolgd). 
We zullen intensieve aandacht besteden aan ieders persoonlijke leerwensen en veel oefenen. Ook wat er gebeurt in de groep zullen we gebruiken voor het leren van de vaardigheden van GC en verdere groei. Je empathie vaardigheden zul je ruim kunnen oefenen onder begeleiding en daarbij op een zorgvuldige wijze feedback krijgen. Je zult flinke stappen gaan zetten in het verdiepen van je vaardigheden EN het leven van GC.

turbotraining geweldloze communicatie 2021 nederland

Het verblijf is volpension, inclusief ontbijt, lunch en diner, en waar mogelijk aandacht voor dieetwensen. De locatie is geschikt voor een ontspannen fijn verblijf en mogelijkheden voor overnachting op 2-persoons of 1-persoonskamer. Je kunt alvast een plaats reserveren voor deze turbotraining van 1 t/m 7 juni ‘25.
Stuur een email en we houden je op de hoogte

–  wil je alvast een plaats reserveren, neem contact op  

Turbo-training 2-GC:
zondag 18 t/m zaterdag 24 mei 2025

Heb je al eerder een turbotraining GC gevolgd en wil je GC graag intensiever, helderder en op een nog soepelere, natuurlijke wijze onder de knie krijgen? Wil je graag aan persoonlijke thema’s werken en oude diepgewortelde patronen transformeren? Kom dan naar de intensieve zomer zesdaagse 2-GC. We gaan ons 6 dagen onderdompelen in het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie op een mooie locatie. Turbotraining 2-GC is geschikt voor deelnemers die al turbotraining 1-GC al hebben gevolgd. We zullen intensieve aandacht besteden aan ieders persoonlijke leerwensen en ook oude diepgewortelde patronen kunnen aandacht krijgen. We zullen veel oefenen, ook met wat er zich in de groep aandient. Je empathie vaardigheden zul je flink kunnen oefenen onder begeleiding en je krijgt op een zorgvuldige wijze feedback. Zo kun je GC vaardigheden verder verinnerlijken.

Turbotraining geweldloze communicatie in koningsteen

Het verblijf is volpension, dus met ontbijt, een lunch en een heerlijk diner, dat door een enthousiaste keuken staf wordt samengesteld, met oog voor dieetwensen. In sfeervolle binnenruimtes, en bij mooi weer hopelijk ook buiten, is het heerlijk vertoeven. Tussen het leren en oefenen door kun je ook ontspannen en genieten van de schoonheid van de locatie.

Wil je opnieuw meedoen aan de turbotraining, dan verwelkomen we je graag.

neem contact op voor de reserveringsmogelijkheden

Ik heb deelgenomen aan de Turbo Training Geweldloze Communicatie van 6 dagen in een kasteeltje in Frankrijk. Voor mij is GC een uitstekende manier gebleken om mezelf en anderen beter te leren kennen en op een verbindende manier met elkaar te communiceren. Het duurde voor mij een hele tijd voordat ik mijn oordelen (de jakhalzen) kon herkennen en los kon laten. De volgende uitdaging was om mijn triggers te herkennen en meer inzicht te krijgen in mijn overlevingsstrategieën. Mijn gevoelens en behoeften erkennen was de stap die daarna door mij gezet is. Beter empathisch luisteren en geweldloze verzoeken doen is datgene waar ik nog verder mee zal gaan oefenen. De dagen met Thera én met mijn mede-cursisten hebben mij enorm geïnspireerd en verrijkt. Ik kan GC in het algemeen en Thera in het bijzonder van harte aanbevelen.

Pamela

Onder deskundige leiding

De training wordt gegegeven door Thera Balvers. Zij is gecertificeerd geweldloze communicatie- Trainer en internationaal assessor, en heeft daarnaast 35 jaar werkervaring in de zorg en welzijn sector als o.a. psychotherapist. Zij beschikt over diepgaande deskundigheid.

(de trainingsdagen tellen mee voor het traject tot gecertificeerd Non Violent Communication Trainer)
(Als opleidingsinstituut ben ik vrijgesteld van omzetbelasting)
(Accreditatiepunten voor SKJ en Registerplein)

Kamers en tuin van Domaine de Toussacq (turbotraining geweldloze communicatie 2022)

Investering en Annuleringsvoorwaarden
6-daagse GC Turbotraining

Voorbeeldtarieven – Prijzen per persoon voor Turbotraining 1-GC / 2-GC (standaard verblijf in 2persoonskamer).
De genoemde tarieven zijn van 2024 en dienen ter indicatie. De prijzen kunnen in 2025 worden aangepast.
Particulier (zonder nota): Trainingskosten + verblijf standaard € 1745,- (1p-kamer € 2015,-)
ZZP-er (met nota) Trainingskosten + verblijf standaard € 1945,- (1persoonskamer  € 2205,-)  
Indien het bedrijf betaalt:  Trainingskosten + verblijf standaard € 2345,- (1persoonskamer € 2605,-)
Als de betaling binnen is vóór 15 februari  krijg je € 110,- vroegboekkorting)

Gezien de voorwaarden voor verblijf zijn er aanvullende annuleringsvoorwaarden voor de Turbotraining:
Annulering tot 15 december > 100% van het totaal bedrag wordt geretourneerd
Annulering vanaf 15 december tot 15 februari > 75% van het totaalbedrag wordt geretourneerd
Annulering vanaf 15 februari tot 1mnd voor aanvang > 50% van het totaalbedrag wordt geretourneerd
Annulering vanaf 1 mnd voor aanvang> het totaalbedrag is verschuldigd
Zoals bij mijn standaard leverings- en annuleringsvoorwaarden is het ook bij annulering van de Turbotraining mogelijk om een andere deelnemer in jouw plaats te laten deelnemen, indien deze persoon aan de toelatingsverzoeken voldoet

Wil je eerder ook een Geweldloze Communicatie training volgen?

Bekijk dan in de agenda wanneer de eerstvolgende verdiepende trainingen in geweldloze communicatie plaats vinden.

Hier de link voor de inschrijf popup:

Klik hier om in te schrijven