Zomer 2022: Geweldloze Communicatie TURBO Training

Geweldloze Communicatie Turbotraining: begrijpen, én kunnen toepassen

Wil je verbindend communiceren en GC (Geweldloze Communicatie) graag snel, soepel en op een natuurlijke wijze onder de knie krijgen; dan is deze zomerse Turbotraining echt iets voor jou!

In 2022 worden er twee zomer zesdaagses georganiseerd: 

  • Turbo-training GC-2 in Frankrijk: 12 t/m 18 juni 2022
  • Turbo-training GC-1 in de Biesbosch: 3 t/m 9 juli 2022

Voorgaande turbotrainingen zijn met enthousiasme ontvangen. In een ontspannen sfeer word je 6 dagen ondergedompeld in het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie.

We zullen intensieve aandacht besteden aan ieders persoonlijke leerwensen en doen veel oefeningen. Ook wat er zich ontwikkelt in de groep zullen we gebruiken voor verdere groei en leren. Je empathie vaardigheden zul je ruim kunnen oefenen onder begeleiding en je krijgt op een zorgvuldige wijze feedback. Je zult flinke stappen gaan zetten in het verdiepen van je vaardigheden EN het leven van Geweldloze Communicatie.

Turbo-training GC-2 in Frankrijk:
zondag 12 juni t/m zaterdag 18 juni 2022 

Sfeervolle omgeving Domaine de Toussacq

Deze 6daagse is geschikt voor diegenen die eerder een turbotraining bij Thera Balvers hebben gevolgd.

Kamers en tuin van Domaine de Toussacq

Domaine de Toussacq ligt in Île-de-France (1,5 uur van Parijs), nabij de middeleeuwse stad Provins. Het verblijf is volpension, dus met ontbijt, een heerlijke lunch en een diner, dat door een enthousiaste keuken staf wordt samengesteld, met oog voor dieetwensen. In de sfeervolle kamers, binnenruimtes, eetruimte met haard en paradijselijke plekjes in de tuin, is het heerlijk vertoeven. Naast leren en oefenen zal er ook ruimte en tijd zijn voor ontspanning en genieten van de schoonheid, natuurlijke omgeving en authentieke sfeer.

Adres: Villenauxe-la-Petite, Seine-et-Marne, Île-de-France, 77480 Frankrijk
Sfeerimpressie: https://www.domainedetoussacq.com of https://www.facebook.com/DomainedeToussacq/

Voor de zekerheid: Mocht door corona anders lopen, dan organiseren we een andere mogelijkheid die past bij de situatie.

neem contact op voor de boekingsmogelijkheden

Turbo-training GC-1 in de Biesbosch:
zondag 8 juli t/m zaterdag 9 juli 2022

Deze 6 daagse is geschikt voor beginners en gevorderden (voorkeur is wel dat je minimaal 2 GC dagen hebt gevolgd).

In de locatie StayOkay Dordrecht kunnen we gezamenlijk trainen en onze eigen veilige bubbels creëren. Het verblijf is volpension, inclusief ontbijt, lunch en diner, en met aandacht voor dieetwensen. Deze door bezoekers en cursisten zeer gewaardeerde plek met uitzicht op de natuur, is heerlijk om te leren en te oefenen. Daarnaast zal er ook ruimte en tijd zijn om te ontspannen en te genieten.  In deze heerlijke rust kunnen we ons deze week onderdompelen in het gedachtegoed van Marshall Rosenberg.

Adres: Baanhoekweg 25, 3313 LA Dordrecht 
Web: https://www.stayokay.com/nl/hostel/dordrecht

neem contact op voor de boekingsmogelijkheden

Wil je eerder ook een Geweldloze Communicatie training volgen?

Bekijk dan in de agenda wanneer de eerstvolgende training plaatsvindt.

De oorspronkelijke locatie van dit mooie event was een landgoed in Frankrijk. Omdat dat niet voldoet aan de nieuwe eisen van deze Corona tijd is nu gekozen voor een veilige lokatie in Nederland.

Het is geworden Kasteel De Berckt in Baarlo (bij Venlo). We hebben het gehele kasteel voor onszelf in gebruik, dus een ongekende luxe aan beschikbare ruimte.
In heerlijke rust kunnen we ons deze week onderdompelen in het gedachtegoed van Marshall Rosenberg.

Dus wil je graag een intensieve verdieping in Geweldloze Communicatie (GC) ervaren?
En wil je daarbij op een inspirerende locatie verblijven? Dan willen wij je graag uitnodigen voor de 6-daagse Turbotraining die van 14 t/m 20 juni in Nederland wordt gegeven.

Ook de catering zal door ‘mijzelf’ worden verzorgd, zodat ook hier fysieke veiligheid zo optimaal mogelijk gewaarborgd zal zijn.

Je kunt boeken voor een 1- of 2-persoonskamer. Boek je een 2-persoonskamer dan zorg ik voor voldoende persoonlijke ruimte.

Update 4-4-2020: De turbotraining is op dit moment volgeboekt. Wil je op de reservelijst? Dan kun je jouw verzoek hier doorgeven.

Kamers en tuin van Domaine de Toussacq

Gegevens Domaine de Toussacq:

Adres: Villenauxe-la-Petite, Seine-et-Marne, Île-de-France, 77480 Frankrijk
Sfeerimpressie: https://www.domainedetoussacq.com of https://www.facebook.com/DomainedeToussacq/

Voor de zekerheid nogmaals: Mocht door corona het anders lopen is er de mogelijkheid van een locatie in Nederland. Reserveer alvast je plaats!!

Gegevens Kasteel de Berckt:

Adres: Kasteel de Berckt, De Berckt 1, 5991 PD Baarlo, NL
Sfeerimpressie: https://www.denieuweklasse.nl/kasteel-de-berckt/accommodaties

Onder deskundige leiding

De training wordt gegegeven door Thera Balvers. Zij beschikt als internationaal gecertificeerde geweldloze communicatie- trainer en assessor, over diepgaande deskundigheid. Zij heeft meer dan 35 jaar werkervaring in de zorg en welzijn sector, onder andere als psychotherapist.

Kosten:

Update 28-5-2020: De turbotraining is op dit moment volgeboekt. Wil je op de wachtlijst? Dat kan je dan hier doorgeven.

Per persoon op basis van twee personen per kamer:
Particulier (zonder nota): € 1390,00 (1 persoonskamer € 1640,00)
/ ZZP-er € 1590,00 (1 pers. € 1840,00) / Bedrijf: € 1990,00 (1 pers.€ 2240,00)

(Als opleidingsinstituut ben ik vrijgesteld van omzetbelasting) (Accreditatiepunten voor SKJ en Registerplein)

Klik hier om meer infomatie te krijgen

 

Onder deskundige leiding

De training wordt gegegeven door Thera Balvers. Zij beschikt als internationaal gecertificeerde geweldloze communicatie- trainer en assessor, over diepgaande deskundigheid. Zij heeft meer dan 35 jaar werkervaring in de zorg en welzijn sector, onder andere als psychotherapist.

Dus wil je graag een intensieve verdieping in Geweldloze Communicatie (GC) ervaren? En wil je daarbij op een inspirerende locatie verblijven? Dan willen wij je graag uitnodigen voor de 6-daagse Turbotraining die van 13 t/m 19 juni wordt gegeven.

Kosten 6-daagse GC Turbotraining :

Particulier (zonder nota): op basis van tweepersoonskamer
€ 1595,- / ZZP-er € 1795,- / Bedrijf: € 2195, / Toeslag 1-persoon € 275,-

Wat is de motivatie van Thera om deze turbo training te ontwikkelen?

“Waarom een TURBO training Geweldloos Communiceren? Eigenlijk komt het omdat ik zelf nogal nieuwsgierig ben. En als ik dan ergens enthousiast van word, dan word ik gretig en wil gelijk alles ervan lezen. Niets zo frustrerend als die cliff hangers bij een serie, dan moet je een hele week wachten voordat je verder kunt.”

“Zoiets ervaarde ik zelf ook toen ik lang geleden Geweldloos Communiceren ging leren. Ik was enorm enthousiast en moest wachten tot ik aan de volgende training kon gaan beginnen. Denkend dat er mogelijk meer mensen zo als ik in elkaar kunnen zitten, ontstond het idee om een Geweldloze Communicatie TURBO training te maken. Waarbij je jezelf in 6 dagen het Geweldloos Communiceren gedachtegoed echt eigen kan maken.”

“Ik zie vaak bij de tweedaagse introductietraining dat mensen daarna beseffen hoeveel er eigenlijk nog te leren is omtrent het echt verbinding maken met zichzelf en anderen. Vandaar nu de Geweldloze Communicatie Turbotraining. Na 6 dagen zul je ervaren, dat je het niet alleen snapt, maar ook de kracht en de effectiviteit van binnen voelt, wat helpt in je vertrouwen dat je dit ook daadwerkelijk toe kunt passen in je dagelijkse leven.”

 

Wil je op de reservelijst voor de turbotraining? Dan kun je jouw verzoek hier doorgeven.

door Webmaster  – Oktober 2020
 

Ik heb deelgenomen aan de Turbo Training Geweldloze Communicatie van 6 dagen in een kasteeltje in Frankrijk. Voor mij is GC een uitstekende manier gebleken om mezelf en anderen beter te leren kennen en op een verbindende manier met elkaar te communiceren. Het duurde voor mij een hele tijd voordat ik mijn oordelen (de jakhalzen) kon herkennen en los kon laten. De volgende uitdaging was om mijn triggers te herkennen en meer inzicht te krijgen in mijn overlevingsstrategieën. Mijn gevoelens en behoeften erkennen was de stap die daarna door mij gezet is. Beter empathisch luisteren en geweldloze verzoeken doen is datgene waar ik nog verder mee zal gaan oefenen. De dagen met Thera én met mijn mede-cursisten hebben mij enorm geïnspireerd en verrijkt. Ik kan GC in het algemeen en Thera in het bijzonder van harte aanbevelen.

Pamela

Hier de link voor de inschrijf popup:

Klik hier om in te schrijven