Zomer 2020: Geweldloze Communicatie TURBO Training

Het mooie en ruime kasteel de Berckt

Geweldloze Communicatie Turbotraining: begrijpen, én kunnen toepassen

Wil je graag leren communiceren op een manier waardoor verbinding ontstaat? EN wil je het graag goed en snel onder de knie krijgen? Dan is deze 6-daagse Geweldloze Communicatie training, die Thera Balvers organiseert, heel geschikt voor jou.

Op 14 juni 2020 begint deze Turbo Training. In een ontspannen sfeer word je 6 dagen ondergedompeld in het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie. Deze 6 daagse is geschikt voor beginners en gevorderden (voorkeur is wel dat je minimaal 2 dagen hebt gevolgd). De theorie komt aan bod, we doen veel oefeningen en zullen ook werken met wat zich aandient. Je empathie vaardigheden kun je ruim oefenen en je krijgt op een zorgvuldige wijze feedback. Terugkijkend zul je ervaren dat je flinke stappen gezet zult hebben in het verdiepen van je vaardigheden EN het leven van Geweldloze Communicatie.

Wil je eerder al een geweldloze communicatie training volgen? Bekijk dan in de agenda wanneer de eerstvolgende training plaatsvindt.

Waar verblijf je?

Sfeervolle omgeving Domaine de Toussacq

Je verblijft op het landgoed Domaine de Toussacq. Dit unieke, sfeervolle domaine ligt in Île-de-France (1,5 uur van Parijs), nabij de middeleeuwse stad Provins. Het verblijf is volpension, dus met ontbijt, een heerlijke lunch en een diner, dat door een enthousiaste keuken staf wordt samengesteld, met oog voor dieetwensen.

In de sfeervolle kamers, binnenruimtes, eetruimte met haard en paradijselijke plekjes in de tuin, is het heerlijk vertoeven. Naast leren en oefenen zal er ook ruimte en tijd zijn voor ontspanning en genieten van de schoonheid, natuurlijke omgeving en authentieke sfeer.

De oorspronkelijke locatie van dit mooie event was een landgoed in Frankrijk. Omdat dat niet voldoet aan de nieuwe eisen van deze Corona tijd is nu gekozen voor een veilige lokatie in Nederland.

Het is geworden Kasteel De Berckt in Baarlo (bij Venlo). We hebben het gehele kasteel voor onszelf in gebruik, dus een ongekende luxe aan beschikbare ruimte.
In heerlijke rust kunnen we ons deze week onderdompelen in het gedachtegoed van Marshall Rosenberg.

Dus wil je graag een intensieve verdieping in Geweldloze Communicatie (GC) ervaren?
En wil je daarbij op een inspirerende locatie verblijven? Dan willen wij je graag uitnodigen voor de 6-daagse Turbotraining die van 14 t/m 20 juni in Nederland wordt gegeven.

Met een groepsgrootte van maximaal 12 deelnemers blijft veiligheid en diepgang gegarandeerd.
Ook de catering zal door ‘mijzelf’ worden verzorgd, zodat ook hier fysieke veiligheid zo optimaal mogelijk gewaarborgd zal zijn.

Je kunt boeken voor een 1- of 2-persoonskamer. Boek je een 2-persoonskamer dan zorg ik voor voldoende persoonlijke ruimte.

Kamers en tuin van Domaine de Toussacq

Gegevens Domaine de Toussacq:

Adres: Villenauxe-la-Petite, Seine-et-Marne, Île-de-France, 77480 Frankrijk
Sfeerimpressie: https://www.domainedetoussacq.com of https://www.facebook.com/DomainedeToussacq/

 
Interieur van Kasteel de Berckt waar de Geweldloze Communicatie training wordt gegeven

Gegevens Kasteel de Berckt:

Adres: Kasteel de Berckt, De Berckt 1, 5991 PD Baarlo, NL
Sfeerimpressie: https://www.denieuweklasse.nl/kasteel-de-berckt/accommodaties

Onder deskundige leiding

De training wordt gegegeven door Thera Balvers. Zij beschikt als internationaal gecertificeerde geweldloze communicatie- trainer en assessor, over diepgaande deskundigheid. Zij heeft meer dan 35 jaar werkervaring in de zorg en welzijn sector, onder andere als psychotherapist.

Kosten:

Update 28-5-2020: De turbotraining is op dit moment volgeboekt. Wil je op de wachtlijst? Dat kan je dan hier doorgeven.

Per persoon op basis van twee personen per kamer:
Particulier (zonder nota): € 1390,00 (1 persoonskamer € 1640,00)
/ ZZP-er € 1590,00 (1 pers. € 1840,00) / Bedrijf: € 1990,00 (1 pers.€ 2240,00)

(Als opleidingsinstituut ben ik vrijgesteld van omzetbelasting) (Accreditatiepunten voor SKJ en Registerplein)

Klik hier om meer infomatie te krijgen

Wat is de motivatie van Thera om deze turbo training te ontwikkelen?

Waarom een TURBO training Geweldloos Communiceren? Eigenlijk komt het omdat ik zelf nogal nieuwsgierig en leergierig ben. En als ik dan ergens enthousiast van word, dan word ik gretig en wil gelijk alles erover leren. Maar dan moeten wachten terwijl ik verder wil.

Zoiets ervaarde ik zelf ook toen ik lang geleden Geweldloos Communicatie ontdekte. Ik was enorm enthousiast en bleef maar wachten tot ik aan de volgende training kon gaan beginnen.

Ik zie ook vaak bij de tweedaagse introductietraining dat mensen daarna beseffen hoeveel er eigenlijk nog te leren valt over het echt verbinding maken met zichzelf en anderen.
Denkend dat er mogelijk meer mensen zo als ik in elkaar kunnen zitten, ontstond het idee om een Geweldloze Communicatie TURBO training te maken. Waarbij je in 6 dagen het Geweldloos Communiceren echt eigen kunt maken.
Vandaar nu de Geweldloze Communicatie Turbotraining. Na 6 dagen zul je ervaren, dat je het niet alleen snapt, maar ook de kracht en de effectiviteit van binnen voelt, wat helpt in je vertrouwen dat je dit ook daadwerkelijk toe kunt passen in je dagelijks leven.

Klik hier om je op de wachtlijst te laten zetten

door Webmaster  – Augustus 2019
 

Hier de link voor de inschrijf popup:

<span style=”color: #72347d;”><u>Klik hier om in te schrijven</u></span>