Zomer 2020: Geweldloze Communicatie TURBO Training

Ontspannen training in mooi Frankrijk

Geweldloze Communicatie Turbotraining: begrijpen, én kunnen toepassen

Wil je graag leren communiceren op een manier waardoor verbinding ontstaat? EN wil je het graag goed en snel onder de knie krijgen? Dan is deze 6-daagse Geweldloze Communicatie training, die Thera Balvers organiseert, heel geschikt voor jou.

Op 14 juni 2020 begint in Frankrijk deze Turbo Training. In een ontspannen sfeer, op een romantisch kasteel in Frankrijk word je 6 dagen ondergedompeld in het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie. Deze 6 daagse is geschikt voor beginners en gevorderden (voorkeur is wel dat je minimaal 2 dagen hebt gevolgd). De theorie komt aan bod, we doen veel oefeningen en zullen ook werken met wat zich aandient. Je empathie vaardigheden kun je ruim oefenen en je krijgt op een zorgvuldige wijze feedback. Terugkijkend zul je ervaren dat je flinke stappen gezet zult hebben in het verdiepen van je vaardigheden EN het leven van Geweldloze Communicatie.

Wil je eerder al een geweldloze communicatie training volgen? Bekijk dan in de agenda wanneer de eerstvolgende training plaatsvindt.

Niet alleen maar leren?

Er zal ook ruimte en tijd zijn voor ontspanning en het genieten van de schoonheid in en om het kasteel met vele authentieke details. De kamers bevinden zich aan de voorzijde van het kasteel op de eerste en tweede verdieping. Het is er altijd schoon en hygiënisch. In de tuin, met allerlei idyllische plekjes, is het heerlijk vertoeven.

Het verblijf is volpension, dus met een ontbijt buffet, een heerlijke lunch en een diner dat door een enthousiaste keuken staf wordt samengesteld. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met dieetwensen. De maaltijden worden genuttigd in de tuin of in de in de sfeervolle keuken van het kasteel.

Onder deskundige leiding

De training wordt gegegeven door Thera Balvers. Zij beschikt als internationaal gecertificeerde geweldloze communicatie- trainer en assessor, over diepgaande deskundigheid. Zij heeft meer dan 35 jaar werkervaring in de zorg en welzijn sector, onder andere als psychotherapist.

Datum/Tijd: Van zondag 14 tot en met zaterdag 20 juni 2020
Locatie: Frankrijk
Adres: Volgt nog
Kosten per persoon voor particulieren: op basis van een 2-persoonskamer € 1350,-. Wil je liever alleen op een kamer slapen, dan zijn de kosten € 1600,-.
Ben je ZZP-er: € 1550,00 (1 persoonskamer € 1800,00) . Als je vanuit een bedrijf de training gaat volgen dan is het € 1950,00 (1 persoonskamer € 2200,00).
(Als opleidingsinstituut ben ik vrijgesteld van omzetbelasting.) (Accreditatiepunten voor SKJ en Registerplein)

Klik hier om je in te schrijven of hier om meer infomatie te krijgen

Wat is de motivatie van Thera om deze turbo training te ontwikkelen?

Waarom een TURBO training Geweldloos Communiceren? Eigenlijk komt het omdat ik zelf nogal nieuwsgierig ben. En als ik dan ergens enthousiast van word, dan word ik gretig en wil gelijk alles ervan lezen. Niets zo frustrerend als die cliff hangers bij een serie, dan moet je een hele week wachten voordat je verder kunt.

Zoiets ervaarde ik zelf ook toen ik lang geleden Geweldloos Communiceren ging leren. Ik was enorm enthousiast en bleef maar wachten tot ik aan de volgende training kon gaan beginnen.

Denkend dat er mogelijk meer mensen zo als ik in elkaar kunnen zitten ontstond het idee om een Geweldloze Communicatie TURBO training te maken. Waarbij je jezelf in 6 dagen het Geweldloos Communiceren gedachtegoed echt eigen kan maken. Ik zie vaak bij de tweedaagse introductietraining dat mensen daarna beseffen hoeveel je eigenlijk nog te leren hebt omtrent het echt verbinding maken met mensen.

Vandaar nu de Geweldloze Communicatie Turbotraining. Na 6 dagen zul je ervaren, dat je het niet alleen snapt, maar ook van binnen de effectiviteit voelt en het vertrouwen dat je dit ook daadwerkelijk toe kunt passen in je dagelijkse leven.

Klik hier om in te schrijven
door Webmaster  – Augustus 2019