Zomer 2024: Geweldloze Communicatie TURBO Training

Geweldloze Communicatie Turbotraining: begrijpen, én kunnen toepassen. 

Wil je verbindend communiceren en GC (Geweldloze Communicatie) graag snel, soepel en op een natuurlijke wijze onder de knie krijgen; dan is deze zomerse Turbotraining echt iets voor jou!

In 2022 worden er twee zomer zesdaagses georganiseerd: 

  • Turbo-training 1-GC in Nederland: zondag 9 t/m zaterdag 15 juni 2024
  • Turbo-training 2-GC in België: zondag 12 t/m zaterdag 18 mei 2024

Voorgaande turbotrainingen zijn zo enthousiast ontvangen, dat we ook in 2023 opnieuw de turbotraining geweldloze communicatie willen organiseren. In een ontspannen sfeer word je 6 dagen ondergedompeld in het GC gedachtegoed. 

Dank je wel voor zorgzaamheid, humor, vakvrouw

Turbo-training GC-1

zondag 9 t/m zaterdag 15 juni 2024

Wees welkom bij turbo training 1-GC voor een snelle en effectieve verdieping van het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie

Geef je alvast op met vroegboekkorting t/m 15 februari ’24

Deze 6 daagse Turbotraining 1-GC is geschikt voor beginners en gevorderden (bij voorkeur min. 2-4 dagen GC gevolgd). We zullen intensieve aandacht besteden aan ieders persoonlijke leerwensen en veel oefenen. Ook wat er gebeurt in de groep zullen we gebruiken voor het leren van de vaardigheden van GC en verdere groei. Je empathie vaardigheden zul je ruim kunnen oefenen onder begeleiding en daarbij op een zorgvuldige wijze feedback krijgen. Je zult flinke stappen gaan zetten in het verdiepen van je vaardigheden EN het leven van GC.

Het verblijf is volpension, inclusief
ontbijt, lunch en diner, en waar mogelijk aandacht voor dieetwensen. 
We zijn nog bezig om een locatie te boeken voor een fijn verblijf en mogelijkheden voor overnachting op 2-persoons of 1-persoonskamer. Je kunt wel alvast een plaats reserveren voor deze turbotraining van 9 t/m 15 juni ‘24.
stuur een email en we houden je op de hoogte

Zie tarieven onderaan deze pagina. 

 wil je alvast een plaats reserveren,
neem contact op 

Wil je eerder ook een Geweldloze Communicatie training volgen?

Bekijk dan in de agenda wanneer de eerstvolgende training plaatsvindt

Turbo-training GC-2 in België:
zondag 12 t/m zaterdag 18 mei 2024

Heb je al eerder een turbotraining GC gevolgd en wil je GC graag intensiever, helderder en op een nog soepelere, natuurlijke wijze onder de knie krijgen? Wil je graag aan persoonlijke thema’s werken en oude diepgewortelde patronen transformeren? Kom dan naar de intensieve zomer zesdaagse in de maand mei in België.

We gaan ons 6 dagen onderdompelen in het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie op een mooie locatie in België. Turbotraining 2-GC is geschikt voor deelnemers die al turbotraining 1-GC al hebben gevolgd. We zullen intensieve aandacht besteden aan ieders persoonlijke leerwensen en ook oude diepgewortelde patronen kunnen aandacht krijgen. We zullen veel oefenen, ook met wat er zich in de groep aadient. Je empathie vaardigheden zul je flink kunnen oefenen onder begeleiding en je krijgt op een zorgvuldige wijze feedback. Zo kun je GC vaardigheden verder verinnerlijken.

Turbotraining geweldloze communicatie in koningsteen

Vanuit duurzaamheid hebben we gekozen voor een mooie retraite plek die weg van huis, maar toch dichtbij is, namelijk in de Vlaamse Diamant. Het verblijf is volpension,, dus met ontbijt, een lunch en een heerlijk diner, dat door een enthousiaste keuken staf wordt samengesteld, met oog voor dieetwensen. In sfeervolle kamers, binnenruimtes en paradijselijke plekjes in de kasteeltuin, is het heerlijk vertoeven. Naast leren en oefenen zal er ook ruimte en tijd zijn voor ontspanning en genieten van de schoonheid van de natuur en de omgeving.

Adres: Koningsteen Center, Oxdonkstraat 168, Kapelle-op-den-Bos, België ,
Sfeerimpressie: zie ook www.koningsteen.be

Wil je opnieuw meedoen aan de turbotraining, dan verwelkomen we je graag op deze inspirerende plek.

neem contact op voor de boekingsmogelijkheden

Ik heb deelgenomen aan de Turbo Training Geweldloze Communicatie van 6 dagen in een kasteeltje in Frankrijk. Voor mij is GC een uitstekende manier gebleken om mezelf en anderen beter te leren kennen en op een verbindende manier met elkaar te communiceren. Het duurde voor mij een hele tijd voordat ik mijn oordelen (de jakhalzen) kon herkennen en los kon laten. De volgende uitdaging was om mijn triggers te herkennen en meer inzicht te krijgen in mijn overlevingsstrategieën. Mijn gevoelens en behoeften erkennen was de stap die daarna door mij gezet is. Beter empathisch luisteren en geweldloze verzoeken doen is datgene waar ik nog verder mee zal gaan oefenen. De dagen met Thera én met mijn mede-cursisten hebben mij enorm geïnspireerd en verrijkt. Ik kan GC in het algemeen en Thera in het bijzonder van harte aanbevelen.

Pamela

Onder deskundige leiding

De training wordt gegegeven door Thera Balvers.  Zij is gecertificeerd geweldloze communicatie- Trainer en internationaal assessor, en heeft daarnaast 35 jaar werkervaring in de zorg en welzijn sector als o.a. psychotherapist. Zij beschikt over diepgaande deskundigheid.

(de trainingsdagen tellen mee voor het traject tot gecertificeerd Non Violent Communication Trainer)

Kamers en tuin van Domaine de Toussacq

Investering en Annuleringsvoorwaarden
6-daagse GC Turbotraining :

Prijzen per persoon voor Turbotraining 1-GC / 2-GC:
(standaard verblijf in 2persoonskamer)
  • Particulier (zonder nota): Trainingskosten + verblijf standaard € 1745,- (1p-kamer € 2015,-)
  • ZZP-er/leer-budget (met nota) Trainingskosten + verblijf standaard € 1945,- (1persoonskamer  € 2205,-)  
  • Indien het bedrijf betaalt:  Trainingskosten + verblijf standaard € 2345,- (1persoonskamer € 2605,-)
Als de betaling binnen is vóór 15 februari  2023 krijg je € 110,- vroegboekkorting
(Als opleidingsinstituut ben ik vrijgesteld van omzetbelasting)
(Accreditatiepunten voor SKJ en Registerplein)

Gezien de voorwaarden voor verblijf zijn er aanvullende annuleringsvoorwaarden voor de Turbotraining:

  • Annulering tot 15 december ’22 > 100% van het totaal bedrag wordt geretourneerd
  • Annulering vanaf 15 december ’22 tot 15 februari ’23 > 75% van het totaalbedrag wordt geretourneerd
  • Annulering vanaf 15 februari ’23 en voor 7 mei ’23 > 50% van het totaalbedrag wordt geretourneerd
  • Annulering vanaf 7 mei ’23 > het totaalbedrag is verschuldigd
  • Zoals bij mijn standaard leverings- en annuleringsvoorwaarden is het ook bij annulering van de Turbotraining mogelijk om een andere deelnemer in jouw plaats te laten deelnemen, indien deze persoon aan de toelatingsverzoeken voldoet

Wat is de motivatie van Thera om deze turbo training te ontwikkelen?

“Waarom een TURBO training Geweldloos Communiceren? Eigenlijk komt het omdat ik zelf nogal nieuwsgierig ben. En als ik dan ergens enthousiast van word, dan word ik gretig en wil gelijk alles ervan lezen. Niets zo frustrerend als die cliff hangers bij een serie, dan moet je een hele week wachten voordat je verder kunt.”

“Zoiets ervaarde ik zelf ook toen ik lang geleden Geweldloos Communiceren ging leren. Ik was enorm enthousiast en moest wachten tot ik aan de volgende training kon gaan beginnen. Denkend dat er mogelijk meer mensen zo als ik in elkaar kunnen zitten, ontstond het idee om een Geweldloze Communicatie TURBO training te maken. Waarbij je jezelf in 6 dagen het Geweldloos Communiceren gedachtegoed echt eigen kan maken.”

“Ik zie vaak bij de tweedaagse introductietraining dat mensen daarna beseffen hoeveel er eigenlijk nog te leren is omtrent het echt verbinding maken met zichzelf en anderen. Vandaar nu de Geweldloze Communicatie Turbotraining. Na 6 dagen zul je ervaren, dat je het niet alleen snapt, maar ook de kracht en de effectiviteit van binnen voelt, wat helpt in je vertrouwen dat je dit ook daadwerkelijk toe kunt passen in je dagelijkse leven.”

door Webmaster  – Oktober 2020
 

Wil je eerder ook een Geweldloze Communicatie training volgen?

Bekijk dan in de agenda wanneer de eerstvolgende training plaatsvindt

Hier de link voor de inschrijf popup:

Klik hier om in te schrijven