Met GIRAF oren een TRAUMA ontvangen

De Giraffe van het online Geweldloze Communicatie festival op 5, 6 en 7 maart 2021

6 Maart, online: Velen van ons hebben grote en kleine ‘trauma’s’ opgelopen. Ervaringen, die beschadigend zijn geweest. Dat kan door naasten, als vreemden zijn gebeurt. In deze workshop gaan we in gesprek met deze triggeraar, die zal luisteren met Giraf oren op. Je zult het helende effect ervaren, ongeacht of diegene dit ooit zal leveren.

Op zaterdag 6 maart om 13:00 uur kan je hier online meer over horen en ervaren tijdens het 2e Online Geweldloze Communicatie festival. Thera Balvers zal dan in een 2 uur durende online workshop ingaan over trauma’s en hoe je daar mee om kan gaan.

Naast Thera zijn er meer interessante en gevarieerde trainingen rondom geweldloze -ofwel: verbindende- communicatie, gegeven door tenminste twaalf doorgewinterde trainers uit België en Nederland.

Van zelfverbinding tot social change, van feedback tot traumaverwerking, en van relaties tot kinderen: geniet meerdere dagen van een grote diversiteit aan trainingen en trainers voor een kleine prijs. En als het niet lukt om alles te volgen, kun je nog een maand lang terugkijken in de bibliotheek.

Inschrijven voor deze en andere inspirerende workshops tijdens dit tweedaagse festival kan je hier.