Gentle Interruption & De Ja achter de Nee

De Giraffe van het online Geweldloze Communicatie festival op 5, 6 en 7 maart 2021

12 November’22, online:

Hoe kun je interrumperen?
Zowel in 1-op-1 contacten, in een rol als trainer, of op je werk, op een verbindende vriendelijke duidelijke manier interrumperen. Hoe “de Ja achter de Nee” leren te ontdekken. Vaak horen we Nee als een afwijzing, als een einde van het gesprek waar de uitdaging is om dit te verstaan als Ja en een start van de dialoog. In de workshop gaan in op we oefenen met een stukje geweldloze communicatie, Gentle Interruption & De Ja achter de Nee, korte theorie en veel oefenen in groepjes met elkaar.

De workshop Gentle Interruption & De Ja achter de Nee is een boeiend communicatie thema tijdens het vierde Online Geweldloze Communicatie festival. Thera Balvers verzorgde een 2 uur durende online workshop en gaat in op moeilijke gesprekken en hoe je daar mee om kan gaan.

Naast Thera zijn er meer interactieve live trainingen rondom Geweldloze Communicatie -ofwel: verbindende communicatie- uit België en Nederland gegeven door ervaren trainers. Oefen met eigen voorbeelden, werk samen in kleine groepjes, en stel je vragen rechtstreeks aan ervaren trainers – dit zijn geen video opnamen en wel echte live trainingen! Het festival is weer een héél divers programma over zelfverbinding, mediation, omgaan met schuldgevoelens, verbindende besluitvorming, heftige emoties, en nog véél meer.

Inschrijven voor echte live trainingen met vele mogelijkheden tot interactie:
Koop je kaartje voor dit festival met meerdere trainers en diverse geweldoze communicatie onderwerpen. Het festival duurt meerdere dagen én je kunt daarna 2 maanden lang alles terugkijken.

Informatie over het volgende Nederlandstalig online Festival geweldloze communicatie is te vinden op https://festival.geweldlozecommunicatie.com