Gentle Interruption & De Ja achter de Nee

De Giraffe van het online Geweldloze Communicatie festival op 5, 6 en 7 maart 2021

12 November’22, online:

Hoe kun je interrumperen?
Zowel in 1-op-1 contacten, in een rol als trainer, of op je werk, op een verbindende vriendelijke duidelijke manier interrumperen. Hoe “de Ja achter de Nee” leren te ontdekken. Vaak horen we Nee als een afwijzing, als een einde van het gesprek waar de uitdaging is om dit te verstaan als Ja en een start van de dialoog. In de workshop gaan in op we oefenen met een stukje geweldloze communicatie, Gentle Interruption & De Ja achter de Nee, korte theorie en veel oefenen in groepjes met elkaar.

Op zaterdag 12 november om 19:30 uur kan je meedoen met Gentle Interruption & De Ja achter de Nee tijdens het 4e Online Geweldloze Communicatie festival. Thera Balvers zal dan in een 2 uur durende online workshop ingaan op moeilijke gesprekken en hoe je daar mee om kan gaan.

Naast Thera zijn er meer interactieve live trainingen rondom Geweldloze Communicatie -ofwel: verbindende communicatie- uit België en Nederland gegeven door ervaren trainers. Oefen met eigen voorbeelden, werk samen in kleine groepjes, en stel je vragen rechtstreeks aan ervaren trainers – dit zijn geen video opnamen en wel echte live trainingen! Het festival is weer een héél divers programma over zelfverbinding, mediation, omgaan met schuldgevoelens, verbindende besluitvorming, heftige emoties, en nog véél meer.

Inschrijven voor echte live trainingen met vele mogelijkheden tot interactie:
Koop je kaartje voor dit festival met alle trainers inclusief de workshop van Thera Balvers voor een kleine prijs. Het 4e online GC festival is op 11, 12, 13 november én je kunt daarna 2 maanden lang alles terugkijken.

Live meedoen met Gentle Interrumption & De Ja achter de Nee:
Noteer de workshop van Thera Balvers: zaterdag 12 november’22 om 19:30 uur.
Voel je welkom om aan te sluiten!