De Kracht Die In Je Schuilt - door Dr. Carl Simonton

‘De Kracht Die In Je Schuilt’ is het vervolg van ‘Op Weg Naar Herstel‘, het meest bekende boek van Dr. O. Carl Simonton dat hij samen met psychotherapeute Stephanie Matthews-Simonton schreef over hun aanvullende therapie voor kankerpatiënten.

Dr. Carl Simonton zelf over ‘De Kracht Die In Je Schuilt’: “Toen ik in 1978 als co-auteur meewerkte aan ‘Op Weg Naar Herstel’ wist ik dat de technieken die ik gebruikte, werken. Sindsdien heeft de medische wetenschap veel meer duidelijk gemaakt over hoe en waarom ze werken. Ik merkte dat de krachtigste benadering van kanker uitgaat van lichamelijke, geestelijke en spirituele processen die systematisch de problemen rond ziekten blootleggen en op methodische wijze veranderingen teweegbrengen die naar gezondheid leiden. Ik heb een aantal opmerkelijke patiënten ontmoet, zoals Reid Henson. We gaan mee op Reids reis van een terminale diagnose naar gezondheid. Zijn benadering kan voor mensen met kanker of andere ernstige ziekten een stimulans zijn om op hun eigen persoonlijke manier toe te werken naar verbetering of genezing.”

‘De Kracht Die In Je Schuilt’ is vooral een inspiratie voor mensen met een ernstige ziekte. 

Het boek is inmiddels vele malen herdrukt en in de Nederlandse vertaling niet meer nieuw verkrijgbaar. Dankzij Thera Balvers die gebruikte boeken terug opkoopt zijn de boeken van Carl Simonton hier voor de vaste prijs van 30 euro te bestellen.